Ga naar de inhoud

Missie & visie

Sportadvies Amsterdam helpt u bij de realisatie van kwalitatief goede sportaccommodaties en recreatieobjecten.

Deze ondersteuning biedt zij door:

  • Het adviseren van Gemeenten, sportverenigingen, scholen, bedrijven en architecten;

  • Het begeleiden van aanleg- en renovatieprojecten;

  • Het opstellen van onderhoud- en beheerplannen;
  • Het geven van cursussen, trainingen en presentaties;

Visie

De visie van Sportadvies Amsterdam is ervoor te zorgen dat sport- en recreatieaccommodaties goed gebruikt worden en van hoge kwaliteit zijn en dat Gemeentes complexen bereikbaar houden voor jong en oud. Het inspelen op nieuwe ontwikkelingen, veranderende bevolkingssamenstelling en daarbij behorende aanpassingen aan de complexen is adviseren op hoog niveau. Onze visie dus!

MVO en duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid, een speerpunt voor vele Gemeenten en opdrachtgevers- nemers? Zou het wel moeten zijn. Graag denken wij mee in uw streven de duurzaamheidsgedachte gestalte te geven. In aanleg en beheer is veel mogelijk om proactief uw steentje aan het milieu bij te dragen.

Markten

Sportadvies Amsterdam richt zich op de Nederlandse markt maar schuwt voor advisering en presentaties de buitenlandse markt niet. Al eerder heeft G. de Koe presentaties gegeven in België voor de Belgische sportpark collega’s. De klanten en opdrachtgevers kunnen variëren van Gemeenten, sportclubs, onderwijsinstellingen en bedrijven/aannemers, architecten en o.a. advocatenkantoren. Internationale contacten o.a. via “The Grass Yarn and Tufters Forum, buitenlandse kunstgrasleveranciers en Linked In contacten.”

Op zoek naar meer informatie?

Voor informatie en het leggen van het eerste contact kunt u direct contact met mij opnemen via het contactformulier